Algemene voorwaarden

Contactgegevens

Eventspot
Gedempte Zuiderdiep 58
9711 HK Groningen

www.eventspot.nl
info@eventspot.nl

Definities

  • Eventspot: Handelsnaam voor de organisatie die zich richt op het organiseren van evenementen.
  • Organisator: Een partij die evenementen aanbiedt via Eventspot en de bijbehorende betalingen beheert.
  • Eventspot CMS: Het beschermde gedeelte van Eventspot bedoeld voor organisatoren waarin de evenementen en aanmeldingen beheerd kunnen worden.

Algemeen

Organisatoren via Eventspot

Je herkent een website van een externe organisator aan de URL van de website. Als het adres met een andere naam begint dan eventspot.nl dan is dat de naam van de organisator. Dat ziet er zo uit: [naam organisator].eventspot.nl. Elke organisator heeft onderin de website ten minste een e-mailadres staan waarmee je contact kunt opnemen.

Heb je klachten over een organisator die je wilt melden aan Eventspot? Neem dan contact op met info@eventspot.nl.

Aanmelden, afmelden en geld terug voor evenementen

Eventspot verzorgt functionaliteiten omtrent het aanmelden, afmelden en retourneren voor organisatoren. Organisatoren zijn daarbij vrij om die functionaliteiten naar wens in te richten. Hoe een organisator deze functionaliteiten inricht is niet de verantwoordelijkeid van Eventspot. Eventspot kan bijvoorbeeld niet zien waar betalingen voor evenementen terechtkomen en bepaalt niet het retourbeleid van een organisator.

Indien je geld terug wilt voor een aanmelding, neem dan contact op met de organisator van het evenement. Ben je het niet eens met een beslissing van een organisator? Dan kun je, nadat je hebt geprobeert om dit op te lossen met de organisator, contact opnemen met Evenspot via info@eventspot.nl.

Betalingen via Mollie

Betalingen voor evenementen verlopen via Mollie (Stichting Mollie Payments). Op je bankafschrift kun je daarom de tekst "STG MOLLIE PAYMENTS" tegenkomen. Mollie is een erkende betaaldienstverlener met een vergunning van De Nederlandsche Bank. Organisatoren koppelen hun eigen Mollie omgeving aan Eventspot. Eventspot heeft daardoor geen controle en inzicht in de betalingen.

Oplossen van fouten

Het voorkomen van fouten heeft bij Eventspot hoge prioriteit. Mocht het desalniettemin voorkomen dat een functionaliteit niet naar wens lijkt te werken, dan verzoeken we je om contact op te nemen met info@eventspot.nl. We streven ernaar om dezelfde werkdag een risicoinschatting te maken en daarbij te reageren op je bericht.

Gebruik naam en logo

Het is eenieder toegestaan om de naam en het logo van Eventspot te gebruiken en te plaatsen op andere media. Het is niet toegestaan om het logo aan te passen.

Jouw data

Eventspot is verantwoordelijk voor de veiligheid en bereikbaarheid van alle gegevens. Echter, Eventspot kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor wat de organisatoren met de beschikbare data doen. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over het verwerken van data en wat daarbij jouw rechten zijn.

Organisatoren

Betalingsplicht voor organisatoren

Indien je als organisator aangesloten zit bij Eventspot wordt er van je verwacht dat je je houdt aan de afgesloten betalingsovereenkomst. Indien hier niet aan voldaan wordt zal Eventspot je hiervan op de hoogte brengen. Eventspot houdt het recht om de functionaliteiten vervolgens te beperken.

Delen van screenshots

Organistoren worden gevraagd om geen screenshots van het Eventspot CMS te delen op internet. Dit vragen we omdat we ervan overtuigd zijn dat we unieke functionaliteiten hebben ontwikkeld die we graag voor onszelf willen houden.

Contact met Eventspot

Communication is key. Daarom kun je altijd contact opnemen met Eventspot. Heb je vragen, klachten of heb je leuke idee├źn om het platform nog beter te maken? Neem dan contact op met info@eventspot.nl.